Fälttekniker med IT intresse

Fälttekniker med intresse för IT till kortare projekt

Har du ett stort intresse för IT eller teknik och brinner för service? Då kan detta vara en tjänst för dig! Här får du chansen att bygga på erfarenheter på ditt CV samtidigt som du kan tjäna lite extra pengar vid sidan av dina studier.

Academic Work söker för vår kunds räkning en fälttekniker till ett projekt i Kalmar där de ansvarar för utrullning av nya datorer och kassasystem till butiker. Uppgifterna är av enklare karaktär, men för att du ska känna dig trygg i arbetet kommer du få en introduktion på Skype samt instruktionsmanualer. Du utgår hemifrån och kommer åka runt mellan butiker i Kalmar med omnejd.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult för vår kund. Uppdraget kommer att pågå under enstaka dagar i mars där arbetspassen är 3-5 timmar.

Tjänsten passar dig med ett genuint intresse för teknik och IT och trivs i en social miljö där du får användning för dina kunskaper i en serviceinriktad roll. Här får du möjligheter att visa framfötterna hos en stor aktör på marknaden och få erfarenhet för framtida karriär.

Vill du veta mer om tjänsten kan du läsa mer på Academic Works hemsida