Anställ en Studentmedarbetare

Vad är en studentmedarbetare

En studentmedarbetare är en universitets- eller högskolestudent som har en avlönad och timbaserad anställning parallellt med studierna. Arbetsuppgifterna ska vara relevanta för studentens utbildning och det ska vara avgränsade uppdrag med uppgifter som är angelägna att få utförda, men som inte ryms inom den ordinarie verksamheten.

Därför ska ni anställa en student!

Vill er verksamhet ha fler unga, nyfikna och drivna personer är detta ett fantastiskt möjlighet för er att träffa dagens studenter -morgondagens stjärnor! 

Att anställa en studentmedarbetare är ett enkelt sätt för er att få ny och relevant kunskap till er verksamhet och kompetenssäkra framtiden!

Ni hjälper även till att ge studenter kvalificerad erfarenhet och meriter samtidigt som kunskap och kompetens behålls inom länet. Genom att anställa en student hjälper ni till att främja kontakten mellan studenter, lärosäten och lokala arbetsplatser.

  Hur går det till?

Drivhuset fungerar som den samlande punkten som dels samlar in relevanta studentmedarbetartjänster och dels når ut till relevanta studenter. Genom att skicka in en jobbannons till oss på Drivhuset hjälper vi er med att hitta duktiga och drivna studenter till just er verksamhet.

Läs gärna vår informationsfolder nedan om vad som krävs av er som arbetsgivare för att kunna anställa en studentmedarbetare. Vid frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss på Drivhuset i Kalmar.

Informationsfoler om studentmedarbetare. PDF

annonsmall_studentmedarbetare.pdf