Oskarshamns Kommun

Vill du bli Studentmedarbetare i en kommun med drygt 25 000 invånare, mer än 5000 öar och 20 naturreservat? Då är Oskarshamns kommun rätt för dig!

Oskarshamn ligger cirka en timmes restid från Kalmar och kommunen har drygt 25 000 invånare. Oskarshamns kommun ser sig själva som en plats med livskvalitet för alla! I konkurrens med över 5000 företag och 600 arbetsgivare inom offentlig sektor har Oskarshamns kommun blivit utsedd till ett av Sveriges 100 karriärföretag år 2017. Utmärkelsen ges efter en grundlig bakgrundskontroll där samtliga deltagare granskas utefter tio kriterier: pålitlighet, finansiell stabilitet, tillväxt, mångfald, jämställdhet, karriärmöjligheter, lyhördhet, kompetensutveckling, hållbarhet samt transparens.

Eva-Carin Öhlin, som är personalchef på Oskarshamns kommun, säger att de är väldigt glada för utmärkelsen. Hon säger att de ständigt behöver rekrytera nya engagerade medarbetare men också att det är viktigt att de som redan arbetar där trivs och utvecklas.

Oskarshamns kommun tar emot studentmedarbetare från Linnéuniversitetet, där du som student får jobba inom det du studerar. Som studentmedarbetare på Oskarshamns kommun jobbar du någon dag i veckan utan att det krockar med dina studier, där du och din chef tillsammans får komma överens om när du kan arbeta.

Om du vill veta vad det finns för möjligheter för dig på Oskarshamns kommun och visa ditt intresse för att bli Studentmedarbetare hos dem, kan du mejla Eva-Carin Öhlin på eva-carin.ohlin@oskarshamn.se.

Läs mer om Oskarshamns kommun på deras hemsida