Landstinget Kalmar Län

Arbetar du med IT i landstinget har du inte bara hand om avancerade IT-system och komplexa tekniska lösningar, du är även med och räddar liv varje dag.

Med cirka 800 servrar, 7400 klienter och 200 IT-system i egna datahallar har vi länets största och mest komplexa IT-arbetsplats. IT är idag en integrerad och verksamhetskritisk del i landstingets kärnverksamhet och en viktig strategisk resurs för att driva en effektiv och säker hälso- och sjukvård, kollektivtrafik samt bildningsverksamhet i hela vårt län.

Inom landstinget arbetar cirka 100 personer med IT, allt från IT-supporttekniker och nätverks/kommunikationstekniker till systemförvaltare och projektledare. Målet är att underlätta för verksamheten så att de i sin tur kan sätta kunden, patienten och verksamheten i fokus.

Att arbeta som studentmedarbetare hos oss ger dig en chans att utvecklas och använda kunskaper från din utbildning, samtidigt som vi får en chans att lära känna dig, en potentiell framtida medarbetare.

Om du vill veta vad det finns för möjligheter för dig på Landstinget i Kalmar län och visa ditt intresse för att bli Studentmedarbetare hos dem, kan du mejla Marie Ogenvik på marie.ogenvik@ltkalmar.se