Kalmar kommun

Vi söker dig som trivs i en utvecklande miljö och som själv vill och kan bidra till att vi når goda resultat. Dig som känner meningsfullhet, lust – eller till och med passion – för att bidra till att skapa verksamheter i världsklass.

Kalmar kommuns 67 000 invånare ställer krav på sin kommun. De vill ta sig fram på gatorna, erbjudas bra aktiviteter för sina barn, promenera i parkerna, hitta parkering i centrum, kunna cykla till arbetet, ha fina badplatser, låna böcker, utbilda sig, arbeta och mycket mer.

För allt detta ansvarar vi. Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare och vi erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb. Jobb som går ut på att ta hand om vår vackra stad och de som bor i den. Tillsammans är vi över 5500 anställda.

Kalmar kommun har en vision om att bli den mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatsen. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet. Vi vill att våra anställda ska ha de bästa förutsättningarna för att trivas och lyckas med ditt jobb.

AKTUELLA STUDENTMEDARBETARTJÄNSTER HOS KALMAR KOMMUN ANNONSERAS VIA DRIVHUSET KALMAR.

Hittar du inget som passar din utbildning är du välkommen att ändå anmäla intresse! Som studentmedarbetare jobbar du med kvalificerade uppgifter inom det yrkesområde du studerar. Du får arbetslivserfarenhet och vi får nya perspektiv och insikter. En win-win-situation, helt enkelt! Vi kommer tillsammans överens om ett schema som fungerar för dig så att ditt arbete hos oss inte krockar med dina studier. Välkommen som studentmedarbetare hos oss!

Mer om att vara studentmedarbetare på Kalmar kommun kan du läsa här.

Frågor?
Anne Elgmark, personalchef
0480-45 00 69
anne.elgmark@kalmar.se

Vi ser fram emot att höra av dig!