Development manager till MT Cooler

MT Cooler jobbar med merchandiseprodukter framförallt till större sportklubbar i Sverige. Vi har en etablerad leverantör i Kina och flertalet återkommande kunder, däribland Intersport och Malmö FF. Vi har hittills drivit företaget som hobbyverksamhet (räkenskapsåret 2017 var omsättningen 111 000 kr med en vinst på 35%) och vi söker nu dig som kan få företaget att utvecklas till den potential det har, i Sverige och internationellt.

Förslag på arbetsuppgifter:

Vi tänker oss att du kommer att jobba med produktutveckling av såväl befintliga som nya produkter, att utöka kundbasen, marknadsföringsaktiviteter och en internationell utveckling/lansering. Här är vi öppna för andra idéer och vill gärna utforma och utveckla tillsammans.

Vad erbjuder vi?

Ett flexibelt jobb där du själv bestämmer arbetstiderna och med stöd och uppmuntran från oss som ligger bakom företaget har chans till både bra pengar och ett snyggt tillägg i ditt CV. Ersättning: 50% av vinst från försäljning på nya kunder. Detta kan såklart också utvecklas när vi byggt upp och ut verksamheten.

Vem tror vi gillar detta jobb?

Du som är engagerad, idérik och självgående har stor chans att lyckas och kommer gilla det här!

Intresserad?

Kontakta VD Tommy Gullberg på telefon; 0721-775 666 eller e-post; mtcooler.ab@gmail.com så pratar vi mer.